0788 629 414 office@coob.ro
Centru de afaceri COOB

Despre Centrul de afaceri COOB

COOB este cel mai nou si mai inovativ centru de afaceri, care isi concentreaza atentia si experienta pentru a ajuta la demararea si la dezvoltarea proiectelor de afaceri start-up care dispun de un buget redus.

Daca ai o idee de afacere, doresti sa infiintezi o firma (sau deja ai infiintat-o) si doresti sa incepi sa o dezvolti intr-un cadru profesionist, sanatos si cu cat mai putine piedici, Centrul de afaceri COOB iti pune la dispozitie toata experienta membrilor sai pentru succesul tau.

COOB este un centru de afaceri fondat de un grup de antreprenori romani, care au acumulat o experienta de aproape 20 de ani in infiintarea si dezvoltarea afacerilor, pornind de la stadiul de proiect si ajungand la cifre de afaceri impresionante.

In echipa COOB, lor li s-au alaturat profesionisti din domenii vitale in crearea brandului si a imaginii companiei, in pozitionarea pe piata, in organizarea businessului si in implementarea fiecarui stadiu sau etapa a afacerii.

In acest centru de afaceri, avem langa noi specialisti in marketing online si offline, PR, dezvoltare strategica, dezvoltare de brand, comunicare, design grafic, web design, e-commerce, copywriting, imbunatatirea imaginii si cresterea motivatiei angajatilor, contabilitate si consultanta financiara, fonduri europene si guvernamentale, HR... iar echipei i se alatura constant experti cu rezultate in afaceri dovedite in timp, care sunt gata sa iti acorde tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti creste afacerea.

Echipa COOB, un centru de afaceri dedicat ţieBrand

Dr. Frunză Alexandru

Brand developper, identitate vizuala a companiei, dezvoltare strategica, business plan, analiza afacerii, organizare si consilier de business.

PR

Iuliana Paşol

Smart business strategy expert, trainer în comunicare, specialist PR, consultant financiar si specialist in asigurari

MK

Laura Frunză

Marketing Manager, expert in relationare si comunicare si organizator de evenimente business.

Design

Mihai Brăileanu

Design grafica publicitara, creatie identitate corporativa, creare siteuri responsive si magazine online, expert SEO.

$$$

Raluca Mihalea

Consultant in fonduri europene sau guvernamentale, expert in managementul si implementarea proiectelor.

SSM

Dana Gelea

Expert in sanatatea si securitatea muncii, evaluarea riscurilor la locul de munca si prevenirea si stingerea incendiilor.

$$$

Iolanda Covaci

Expert in consiliere financiara si contabila, expert in infiintare firme, consiliere privind modificarile de cod fiscal si pentru optimizarea taxelor si a impozitelor.

error: Textele si pozele din acest site sunt protejate de drepturi de autor!