0788 629 414 office@coob.ro
Organizare evenimente business

Organizare evenimente business

Centrul de afaceri COOB este langa tine cu toata gama de servicii pentru afacerea ta, inclusiv cu cel de organizare evenimente business.

Ne recomanda o experienta de peste 7 ani in domeniul de organizare evenimente business, timp in care am finalizat cu succes proiecte in ariile de sanatate, cosmetica, ingrijire corporala, farmacie, tratamente naturiste, cadouri, evenimente pentru mame, evenimente pentru gravide, evenimente pentru copii si multe altele.

Mai mult, ce poate fi mai importanta decat experienta proprie, in sensul in care noi organizam in fiecare luna evenimente pentru femei de afaceri, in care promovam serviciile oferite de Centrul de afaceri COOB.

Sigla COOB organizari evenimente CORPORATE

Lansari de produse

- Inaugurari de locatii (un nou magazin, un nou sediu sau punct de lucru etc.)

- Ziua companiei

- Gale awards (cu scopul de a promova echipele din firma ta care au un impact important)

Sigla COOB organizare evenimente business WORKSHOP

Te sprijinim sa organizezi evenimente in care sa atragi targetat doar publicul tau tinta, in care sa ii oferi acestuia informatii de calitate din domeniul in care activezi si in care sa iti promovezi eficient produsele/serviciile.

Astfel de evenimente sunt utile pentru cresterea bazei de date de clienti si in demararea sau imbunatatirea funnel-ului de vanzari.

Sigla COOB organizare evenimente business EXPO

Centrul de afaceri COOB are deja experienta in organizarea de targuri sau expozitii, atat in calitate de organizator, cat si in cea de expozant.

Cu siguranta, ai participat si tu ca expozant la un astfel de eveniment. Insa, noi te putem ajuta sa iti imbunatatesti rezultatele, prin organizarea mai eficienta a standurilor tale, astfel incat sa ai o prezentare si o imagine mai buna si sa fii mai atractiv si mai vizibil in fata vizitatorilor.

Organizare evenimente business pentru angajati

Numeroase companii de elita organizeaza periodic pentru angajatii lor diferite evenimente, care au rolul sa sporeasca gradul de implicare al angajatilor, ajuta la coeziunea echipelor si, in final, la cresterea randamentului in munca.

Se pot organiza evenimente din zona de dezvoltare personala: workshopuri pe teme de sanatate, parenting, arta si creatie, evenimente sportive, baluri, tabere, petreceri de sarbatori sau petreceri pentru copiii angajatilor. Bineinteles, putem dezvolta orice idee de organizare evenimente business aveti.

Centrul de afaceri COOB te poate ajuta in organizarea acestor evenimente, punandu-ti la dispozitie toate resursele necesare.

Sigla COOB organizare evenimente business BAL MASCAT

 

Sigla COOB organizare evenimente business TABERE TEMATICE

Sigla COOB organizare evenimente business PETRECERI DE CRACIUN

Sigla COOB organizare evenimente business PETRECERI PENTRU COPII

error: Textele si pozele din acest site sunt protejate de drepturi de autor!