0788 629 414 office@coob.ro
Consultanta pentru startup-uri la Centrul de afaceri COOB

Consultanta gratuita pentru startup-uri

Centrul de afaceri COOB iti ofera gratuit consultanta pentru startup-uri in cazul in care:

- ai o idee de afacere si ai nevoie de ajutor sa o pui in practica sau

- ai inceput deja o afacere, insa nu esti multumit(a) de evolutia ei si ai nevoie de o echipa de specialisti care sa te indrume.

Consultanta pentru startup-uri si drumul spre succes

Ce beneficii ai daca intri in programul de consultanta pentru startup-uri:

- analiza afacerii tale de catre antreprenori cu experienta (sau a ideii tale de afacere), pornind de la descrierea afacerii, industria in care se incadreaza afacerea ta, zona geografica in care vrei sa deschizi afacerea, extinderea de care ai nevoie pentru a vinde produsele/serviciile, care este publicul tinta, care este concurenta si cu ce se diferentiaza afacerea ta de ceea ce exista in piata in prezent etc.

- analiza investitiei initiale si a necesarului de echipamente tehnologice, autovehicule, mobilier, birotica, IT, software etc. sunt necesare pentru demararea afacerii

- gasirea de surse de finantare suplimentare sumei pe care vrei (si poti) sa o aloci TU pentru investitia initiala

 

- consultanta pentru startup-uri privind avizele si autorizatiile necesare afacerii tale

 

- analiza personalului necesar pentru afacerea ta si ce cheltuieli lunare implica resursele umane

 

- consultanta privind intocmirea unui plan de afaceri profesionist, cu previziuni financiare pe termen scurt si mediu

 

- consultanta financiara si contabila (ex. nevoia firmei tale de a fi sau nu platitoare de TVA, documente necesare pentru angajati si/sau punctele de lucru etc.)

 

- analiza calitatilor tale de antreprenor, pentru a te ajuta sa te perfectionezi si sa iti cresti astfel sansa de reusita in afacerea ta

 

- analiza SWOT a afacerii pe care ti-o doresti sa o dezvolti

 

- idei pentru branding/imaginea companiei si a produselor/serviciilor

 

- consultanta de marketing si vanzari, pentru a te ajuta sa promovezi cat mai bine produsele/serviciile si sa largesti canalele de distributie/vanzare

 

+ care sunt pasii urmatori pentru a incepe sa pui afacerea pe roate.

Consultanta pentru startup-uri

Hai sa incepem programul de consultanta pentru startup-uri!

1. PRIMUL PAS pentru a te ajuta in dezvoltarea afacerii tale este ANALIZA ideii tale de afacere. Pentru aceasta, te rugam sa raspunzi la urmatoarele intrebari din chestionarul de mai jos care ti se potriveste (sunt 2 tipuri de chestionar: unul pentru cei care au inceput deja afacerea si al doilea pentru cei care sunt la stadiul de idee).

2. PASUL 2. Dupa ce ne trimiti raspunsurile la chestionar, echipa noastra de specialisti va analiza toate aspectele afacerii tale (branding + imaginea companiei si a produselor / serviciilor tale, analiza oportunitatilor, a competitiei, a punctelor forte si a slabiciunilor afacerii tale, analiza modului in care poti sa te pozitionezi online, analiza actiunilor pe care le poti derula pentru a implementa usor ideea de afacere, analiza problemelor pe care le poti intampina etc.)

3. PASUL 3. Dupa finalizarea analizei, vei primi GRATUIT consultanta pentru startup-uri de la specialistii nostri. Te vom invata ce trebuie sa faci... pas cu pas + ce NU trebuie sa faci pentru a incepe sa ai succes.

4. PASUL 4. In domeniile in care ai nevoie de ajutor suplimentar pentru implementarea strategiilor si ideilor discutate in etapa de Consultanta gratuita (acolo unde nu ai timp sau unde consideri ca detaliile tehnice sunt prea complicate), vom fi langa tine cu intreaga echipa de specialisti.

Hai sa incepem:

Am o idee de afacere si vreau ajutor sa o implementez

Consultanta pentru startup-uri

Am inceput deja afacerea si am nevoie de ajutor sa o dezvolt

Consultanta pentru startup-uri
error: Textele si pozele din acest site sunt protejate de drepturi de autor!