0788 629 414 office@coob.ro
Design grafica publicitara la Centrul de afaceri COOB

Design grafica publicitara

Echipa COOB este specializata in design grafica publicitara pentru firmele aflate in stadiul de startup, dar si pentru companiile deja dezvoltate, care doresc realizarea de materiale publicitare pentru promovare.

COOB te poate ajuta sa creezi designul grafic pentru afise, postere, pliante, flyere, rollup-uri, reviste, cataloage, brosuri, carti, machete grafice pentru presa, bannere web sau pentru print, design de produs si ambalaje, bannere outdoor, meshuri, personalizari vitrine, obiecte promotionale personalizate si multe alte elemente de design grafica publicitara.

De ce aveti nevoie de un specialist in design grafica publicitara?

  1. Talent. Machetele grafice superbe nu apar dintr-un accident! Expertii in design grafica publicitara au un dar de a pune laolalta elemente grafice, astfel incat sa rezulte un tot unitar placut ochiului. La prima vedere, a realiza o macheta grafica pare ceva usor. Fiecare dintre noi ar putea incerca sa realizeze o lucrare grafica, insa, daca iti doresti sa obtii un design profesionist, cu siguranta un specialist in design grafica publicitara va reusi asta cu mult mai bine decat tine.
  2. Profesionalism. Designerii au un antrenament si o implicare constanta in domeniul graficii, fiind la curent cu ultimele tendinte. Ei imbina profesionist proportiile, balansul, ritmul si armonia machetelor pe care le realizeaza, oferind o atentie sporita spatiilor, liniilor, formelor, culorilor si luminii elementelor grafice.
  3. Mesajul direct la tinta. Un bun design poate trimite semnalul corect la audienta. Specialistul in design grafica publicitara planifica, analizeaza si creeaza solutii vizuale la problemele de comunicare. Un design bun nu este un design "dragut", ci este comunicarea valorilor si aspiratiilor corecte, a vocii potrivite catre audienta tinta.
  4. Idei inovatoare. Un designer profesionist va aduce intotdeauna o perspectiva noua asupra imaginii afacerii tale.
  5.  Un start bun a afacerii tale. Cand incepi cu un design perfect, este ca atunci cand asiguri copilului tau cel mai bun inceput in viata.
  6. Optimizarea costurilor. Te ingrijoreaza costul unui serviciu de design grafica publicitara? Angajarea unui grafician este cel mai destept lucru pe care poti sa il faci cu privire la bugetul tau, deoarece astfel reduci foarte mult riscul de a face greseli ce te vor costa mai tarziu. Nu putini au fost antreprenorii care au incercat sa isi realizeze singuri imaginea de companie, au dezvoltat afacerea si mai tarziu au constatat ca imaginea creata nu era, de fapt, cea pe care si-o doreau. Iar un rebranding costa intotdeauna mai mult decat un serviciu profesionist de design grafica publicitara.

Iata cateva exemple de design grafica publicitara realizate de Centrul de afaceri COOB:

error: Textele si pozele din acest site sunt protejate de drepturi de autor!