0788 629 414 office@coob.ro
Consultanta fonduri europene si Startup Nation prin Centrul de afaceri COOB

Consultanta fonduri europene

Centrul de afaceri COOB te sprijina in gasirea de finantari pentru afacerea ta, oferindu-ti consultanta fonduri europene sau guvernamentale si intocmire de proiecte eligibile. In plus, ramanem alaturi de tine pas cu pas pe toata perioada de implementare a proiectelor.

Programe de finantare prin fonduri europene:

In perioada 2014-2020, Romania beneficiaza de fonduri europene in valoare de 42 miliarde de euro, din care 22 miliarde de euro sunt alocate pentru politica de coeziune.

La nivelul programelor operationale, alocarile financiare sunt urmatoarele:

- Programul Operational Regional - 6,7 mld. euro

- Programul Operational Competitivitate - 1,33 mld. euro

- Programul Operational Capital Uman - 4,22 mld. euro

- Programul Operational Infrastructura Mare - 9,41 mld. euro

- Programul Operational Capacitate Administrativa - 0,55 mld. euro

- Programul Operational Asistenta Tehnica - 0,21 mld. euro

- Plati directe in agricultura - 10 mld. euro

- Programul National pentru Dezvoltare Rurala - 8 mld. euro

- Programul Operational Pescuit - 0,17 mld. euro

- Facilitatea "Connecting Europe" - 1,23 mld. euro

- Programele de cooperare teritoriala - 0,45 mld. euro

Programe de finantare prin fonduri guvernamentale nerabursabile:

- Startup Nation - 200.000 lei pentru firmele infiintate dupa 30 ianuarie 2017 in spatiul rural sau urban, cu domenii de activitate precum productie de bunuri, IT, industrii creative sau servicii.

- Stimularea exporturilor - consultanta pentru operatorii economici cu activitate de export, in scopul elaborarii si a implementarii strategiilor de export si a promovarii ofertei de export.

- Programul internationalizare - firmele mici si mijlocii pot obtine pana la 50.000 de lei pentru realizarea de site-uri si aplicatii de promovare si pentru participarea la targuri internationale.

- Programul femeia manager - 50.000 de lei pentru IMM-uri detinute de femei

- Programul Comert - pentru dezvoltarea activitatilor de comercializare a serviciilor de piata, firmele mici si mijlocii pot primi un ajutor financiar nerambursabil de maximum 90% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile efectuate (fără TVA), dar nu mai mult de 250.000 lei per beneficiar.

- Microindustrializare - intreprinderile mici si mijlocii pot primi ajutor financiar nerambrursabil de pana la 450.000 de lei, cu intensitatea finantarii de maximum 90%.

- Microintreprinderi pentru tineri

- Targul IMM-urilor - prin acest program, se organizează la Bucuresti un targ al firmelor mici si mijlocii (care furnizeaza facilitati, produse si servicii de asistenta pentru IMM-uri), cu gratuitati pentru expozanti. Targul cuprinde si conferinte, seminarii, mese rotunde, workshop-uri si prezentari in scopul cresterii numarului intreprinzatorilor de succes si a competentelor antreprenoriale.

- Programul Mestesuguri si Artizanat - antreprenorii cu mici afaceri handmade beneficiaza de ajutor nerambursabil pentru transport si cazare pentru a participa la un targ de artizanat si mestesugarit organizat la Bucuresti.

- Programul UMCTAD EMPRETEC - cursuri si workshopuri gratuite de antreprenoriat si management.

 

Ce servicii iti oferim in pachetul de consultanta fonduri europene sau guvernamentale?

- Consiliere pentru alegerea programului potrivit pentru afacerea ta

- Consiliere pentru alegerea denumirii firmei / a brandului pentru afacerea pentru care vrei sa obtii finantare

- Sprijin pentru infiintarea firmei la Registrul Comertului, cu cheltuieli minime si fara efort

- Intocmirea planului de afaceri necesar proiectului de finantare, care va cuprinde detalii despre viziunea si strategia afacerii, lista de cheltuieli eligibile, previziuni de vanzari/venituri, previziuni privind profiturile etc.

- Intocmirea proiectului

- Depunerea proiectului in perioada de deschidere a sesiunii de finantare

- Implementarea proiectului dupa castigarea si semnarea contractului de finantare.

GARANTIE DE RISC ZERO - Ce oferim in plus fata de alte firme care fac consultanta fonduri europene sau guvernamentale?

De cele mai multe ori, firmele de consultanta fonduri europene sau guvernamentale isi incheie colaborarea cu tine dupa aprobarea proiectului de catre autoritatile de management. Din pacate, acest lucru este un dezavantaj major pentru tine deoarece, in perioada de implementare a proiectelor, poti face foarte multe greseli care pot duce la respingerea decontarii unora dintre cheltuielile aprobate ca eligibile.

De aceea, Centrul de afaceri COOB extinde pachetul de servicii de consultanta fonduri europene sau guvernamentale pana la finalul perioadei de implementare a proiectului (ex. 3 ani), in asa fel ca firma ta sa aiba risc zero de respingere a decontarilor cheltuielilor.

Mai mult, vom fi langa tine ori de cate ori vei avea un control efectuat de autoritatile de management (vom pregati impreuna documentatia necesara si vom avea un reprezentant delegat care va participa la intalnirile cu agentii de control).

error: Textele si pozele din acest site sunt protejate de drepturi de autor!